Kortskrivare för pristaggar

Absurd Ideas AB lanserar en komplett lösning för prismärkning med plastkort godkända för livsmedelskontakt som möter dagens krav på butiksmärkning.

Inget mer krångel med oläsliga och oattraktiva märkningar! Med dessa lösningar för design och utskrift av priskort kan återförsäljaren enkelt visa all nödvändig konsumentinformation som överensstämmer med de europeiska bestämmelserna: ingredienser, priser, allergener mm. Edikio plastkortskrivare skapar och skriver ut varaktiga lättrengörliga priskort på några sekunder. Utöver att spara tid och följa hygienregler så ger Edikiolösningarna också möjligheten att använda priskorten som marknadsföringsverktyg: enhetlig uppmärkning, bra läsbarhet och estetisk uppmärkning ger ett professionellt intryck av butiken.

TRE LÖSNINGAR FÖR ATT MÖTA ALLA KUNDERS BEHOV
Alla Edikiolösningar består av en programvara för design av korten, en kortskrivare, tomma plastkort och ett färgband vilket gör det möjligt att omedelbart skapa och skriva ut plastkort för prismärkning. Priskorten kan skrivas ut individuellt eller i batch. Edikiolösningarna finns i tre varianter:
• Edikio Access - Den kostnadseffektiva lösningen för enkelsidiga utskrifter på plastkort ui kreditkortsstorlek i mindre volymer.
• Edikio Flex – Den flexibla lösningen för att skriva priskort i både långt format och vanligt kreditkortsformat
• Edikio Duplex – Den avancerade lösningen för dubbelsidiga utskrifter i höga volymer. Baksidan kan t ex innehålla extrauppgifter för personalen.
Alla modellerna är lika lättanvända som en vanlig kontorsskrivare, plastkort och färgband installeras med ett enkelt handgrepp.

INTUITIV OCH INNOVATIV PROGRAMVARA
Den unika mjukvaran är den enda dedicerade prishanteringslösningen för utskrift av priskort i plast och har designats sepciellt för professionella återförsäljare inom livsmedelsbranchen (köttdiskar, fiskdiskar, delikatessdiskar, ostdiskar, caféer, buffematsalar mm). Alla versionerna av programvaran är lättanvänd, anpassningsbar och gör det möjligt att importera prisdata via en Excel-fil. Den mest avancerade versionen av programvaran ”Edikio Pro” som levereras med Edikio Duplex har möjlighet till flera användare med olika rättigheter vilket är ett krav hos de större matbutikskedjorna.

LIVSMEDELSGODKÄNT FÖRBRUKNINGSMATERIEL
De svarta och vita färgbanden är certifierade ISEGA för kontakt med livsmedel. De vita korten med svart, vitt, grönt, rött och blått samt de svarta korten med vit skrift har genomgått laboratorietester utförda av TÜV Rheinland enligt de europeiska reglerna (EC) No. 1935/2004 för kontakt med livsmedel.
• Edikio har en rad olika förbrukningsmaterial för att kunna visa information:
• Svarta ”griffeltavla” kort med vitt tryck
• Vita kort med monokromt tryck i svart, rött, grönt och blått.
• Olika kortformat: kreditkort (54x86 mm), långa (50x150 mm och 50x120 mm) eller små (54x29 mm) för att kunna märka mindre produkter eller speciella budskap som t ex ”Husets Specialitet”.

NYA TILLBEHÖR FÖR ALLA ÅTERFÖRSÄLJARES BEHOV
Det finns ett flertal olika tillbehör för att presentera priskorten. De finns i olika format för att passa olika typer av butikshyllor, vissa är magnetiska och vissa kan tryckas in direkt i livsmedlet och andra tillåter flera priskort. Beroende på vilken bransch som avses väljs olika lösningar (bagerier, caféer, restauranger, manuella diskar osv)

Video: