Olika programvaror mm

Allergenuppmärkning med Pintera Labels

Livsmedelsverket kräver enligt EU-förordning nr 1169/2011 att alla förpackade livsmedel som säljs, tydligt skall märkas med de allergener de innehåller. Ingredienserna i t.ex. godis, bakverk etc skall märkas med ingredienser och om de är allergena också märkas ut i t ex fetstil.

Detta har redan slagit igenom, och Absurd Ideas AB har utvecklat ett system för att underlätta för företag som arbetar med dessa livsmedel.

Pintera Labels hjälper även till med att räkna ut energideklarationen och kan skriva ut den på etiketten.

I systemet registrerar man sina produkter och vilka ingredienser respektive produkt innehåller, när man sedan skall märka upp sina förpackningar talar man bara om vilka produkter förpackningen innehåller och automatiskt skrivs en etikett med bild, beskrivning, energideklaration och innehållsförteckning (ingredienser) med markerade allergener ut.

Att etiketten även har en bild på produkten underlättar för konsumenten då flera olika produkter kan ligga i samma förpackning, som t ex i en ask med praliner eller en förpackning med flera olika bakverk.

Pintera Labels kan hanteras via trådlösa sk surfplattor, smarta telefoner eller "vanliga" datorer, flera skrivare som kan vara placerade på olika ställen och på olika platser kan hanteras. Administratörsgränssnittet är webbaserat så att det kan användas varifrån som helst.

Självklart går det bra att använda trådlöst kopplade skrivare för etiketteutskrifterna också.

Läs mer på produktsidan: www.pinteralabels.se

Kontakta Absurd Ideas AB för mer information om Pintera Labels.

 

Nice Label "Nr 1 när det gäller Etiketter och Streckkod"

Nice Label erbjuder alltifrån enkla etikettlösningar med koppling till Excel dokument för det lilla företaget, till avancerade automationslösningar med etiketter on-demand till flera och olika skrivare.

NiceLabels Power Forms

Med Power Forms finns möjlighet att göra "kiosk" lösningar för butik med pekskärm, möjlighet att koppla till våg/webkamera m m, eller Front Desk lösningar för registering av besökare m m. Genom några enkla tryck på skärmen får du ut unika etiketter. Enkelt att använda och ingen utbildning för slutanvändaren!

Vi utvecklar PowerForms appikationer och specialanpassar dem för just Din verksamhet. Kontakta oss så berättar vi mer!

 

NiceLabel Designer Pro

Erbjuder alla de funktioner du behöver layout och data för högkvalitativ etikettdesign och lättanvända "EasyForms" utskrifter. Loggning av utskriftsdata och lösenord åtkomstkontroll Ger dig trygghet och en fullständig verifieringskedja för alla etiketter som skrivs ut. Nicelabel Pro Designer har rankats som nr 1 för etikettdesign 6 år i rad!
Prova gratis!
Köp!

NiceLabel PowerForms Desktop

Med PowerForms Desktop kan du skapa etikettformulär som slutanvändaren lätt kan använda utan extra utbildning eller kunskap i Design. Ett formulär öppnas där t ex användaren kan göra olika enkla val genom att välja produkter från en lista genom att klicka eller använda peksärm. Beroende på val visas en bild på hur etiketten ser ut. Möjlighet till en eller flera databaskopplingar, Excel, Acces filer etc.

Prova gratis!
Köp!

NiceLabel Automation Easy

Automation Easy är det enklaste sättet att automatiskt styra dina utskrifter från era befintliga applikationer/system. Det behövs inga ändringar eller inställningar av befintlig hårdvara/mjukvara. Autmation Easy extraherar data och skickar atuomatiskt ut det till vald skrivare.

NiceLabel Automation Pro

Automation Pro ger en centraliserad etikettutskriftsmiljö son enkelt integreras med affärskritiska system, utan anpassning.

Centralisera och automatisera etikettutskrifterna: för att öka effektiviteten, minimera kostnader, underhåll och användarstöd. Nicelabel Pro stöder ett obegränsat antal skrivare och gör det möjligt för dig att automatisera hela din utskriftsinfrastruktur.