BlÀckstrÄlebaserade etikettskrivare

Generellt sett finns det två typer av bläck: dye-baserat och pigmenterat bläck. Pigmenterat bläck ger den bästa hållbarheten mot väta och kemikalier och har också den bästa resistensen mot UV-blekning. Pigmenterat bläck kombineras helst med matta etikettmaterial för bästa effekt. Egenskaperna för den färdiga etiketten kan skilja sig mycket beroende på kombinationen bläck och etikettmaterial varför det alltid är viktigt att testa i sin egen miljö.

Primera LX500e

LX500e är det minsta systemet för etikettproduktion i färg med etiketter på rulle. Perfekt för kontoret, receptionen eller den lilla butiken/verksamheten där olika fullfärgsetiketter behövs löpande. Skriver ut med dye-baserat bläck.

Produktblad

Primera LX1000e

LX1000e är det perfekta alternativet för egen småskalig etikettproduktion med etiketter på rulle. (upp till 210 mm utskriftsbredd). Producerar 4-färgsetiketter med 4800 dpi upplösning med separata bläckpatroner CMYK. Pigmenterat bläck ger väldigt tåliga utskrifter. Många olika etikettstorlekar som standard, samt olika material såsom papper polyester, transparent m m, vi rekommenderar framför allt matta etiketter till pigmenterat bläck.  Levereras komplett med mjukvara/Label Editor.

Produktblad

Primera LX2000e

LX2000e representerar en helt ny produkt inom etikettskrivare. Stora separata bläcktankar med pigmenterat bläck håller bläckkostnaderna nere och ger snygga och tåliga etiketter. För bästa tålighet rekommenderar vi matta etiketter.

Ethernet, WiFi och USB 2.0 anslutningar ger dig flera valmöjligheter.

BS5609 (section 3) certifierad för kemiska industrin.

Produktblad

MemJetskrivare

Med MemJet skrivare kan du göra otroligt snabba utskrifter med 300 mm/sek i 1600x1600 dpi, och samtidigt minska bläckkostnaden med upp till 70% jämfört med andra produkter i samma segment. Memjet tekniken bygger på ett fast printhuvud som täcker hela utskriftsytan. Detta betyder mindre rörliga delar och mindre service. Dessutom är L-801 bestyckad med 250 ml dye-bläckpatroner (CMYKK), som ger bästa ekonomi och mindre avbrott för byte av bläckpatroner.

L-801 har en inbyggd Cutter, och kan köra både förstansade och hela ostansade rullar 50-216 mm bredd

L-801 har en inbyggd winder, och som tillbehör finns en Rewinder (se bilden), och en extern winder för rullar upp till 1000 m.

Ja fördelarna är många!

Hör av er till oss så berättar vi mer.

Epson ColorWorks C3500

En snabb färgetikettskrivare av hög kvalitet där man kan skriva ut många olika typer av etiketter in-house till en låg kostnad per etikett.

Epson C3500 ger dig högklassiga färgutskrifter i form av etiketter, märklappar och biljetter när du behöver dem. Med den här skrivaren, som kan skriva ut upp till 103 mm/sek. i hög kvalitet och har separata patroner med pigmenterat bläck, kommer ditt företag spara både tid och pengar. Istället för att anlita någon annan kan ni skriva ut egna etiketter vid behov.

Epson ColorWorks C7500

Färgetikettikettskrivare för industrin.

Skapa högkvalitativa färgetiketter själv och på begäran med denna pålitliga och kostnadseffektiva industriskrivare.

C7500 är den ultimata etikettskrivaren för utskrift av mindre serier färgetiketter. Tillverkare kan nu på ett tillförlitligt och kostnadseffektivt sätt själva uppfylla sina etikettbehov med fantastisk hastighet och kvalitet. C7500 kan även hjälpa till att eliminera de kostnader som är kopplade till för-tryck genom att skapa mindre serier särskilt anpassade etiketter efter behov.

Skapa ett stort antal olika högkvalitativa etiketter snabbt, inklusive för livsmedels- och dryckesprodukter, förpackningar och kartonger samt EU-energimärkningsetiketter och GHS.

Videos:

LX500e:

LX2000e:

MemJet:

Afinia DLF-1000 Efterbehandlare:

Epson C3500

Epson C7500