Polyprint DTG Skrivare

Polyprint lanserade den första TexJet DTG-skrivaren 2005 och är nu inne på den tredje generationens DTG-skrivare. Deras erkänt pålitliga och prisvärda DTG-skrivare säljs i mer än 55 länder genom ett nätverk av distributörer där Absurd Ideas AB är den officiella svenska distributören.

 

Polyprints TexJetserie finns i tre olika storlekar. Prata med oss på Absurd Ideas så hjälper vi dig att välja den rätta modellen.

   

Epson DTG-skrivare

Mångsidig DTG-skrivare

SureColor SC-F2100 erbjuder ett komplett DTG-paket för att designa och trycka t-shirtar, pikétröjor, tygväskor och andra textilartiklar.

Med SureColor SC-F2100 för direktutskrift på textil kan du konfigurera och börja trycka t-shirtar och andra produkter omedelbart med en komplett lösning som omfattar skrivare, skrivarhuvud, bläck och programvara. Denna nya modell ger snabbare, högkvalitativa utskrifter med färre ingrepp och möjlighet att skapa egen design.

En komplett lösning

SC-F2100 ingår i en komplett Epson DTG-lösning som omfattar skrivare, skrivarhuvud, bläck, programvara och garanti, vilket innebär att du kan vara säker på att alla delar har utformats och genomgått omfattande tester för att säkerställa att de fungerar optimalt tillsammans.

Snabbare utskrifter med högre kvalitet

Skrivaren ger snabbare resultat än tidigare modeller, med fler inställningar för snabba utskrifter och förbättrad bläckcirkulering för snabbare uppstart. Dessutom omfattar den en förbättrad kontroll som möjliggör en smidigare återgivning av bilder och en bredare färgskala.

Färre användaringrepp

SC-F2100 har ett automatiskt underhållsläge med en separat rengöringspatron i syfte att avsevärt minska planerat underhåll, samt en dammfångare för att förhindra ludd och damm på skrivhuvudet. Den levereras med en greppdyna för tygvalsen som tillval samt ett valsgreppverktyg för att underlätta plaggplaceringen.

Garment Creator-programvara

Epsons mångsidiga programvara Garment Creator låter dig lägga till text och multipla bilder, skapa användarförinställningar för bildjustering, samt erbjuder en separat bevakad mapp och stöd för CMYK-bilder.

UltraChrome DG-bläck

Epsons UltraChrome DG-bläck levereras i 600 ml-patroner och ger livfulla färger och tåligt, sprickresistent vitt bläck för utskrifter på mörka tyger. Det vita bläcket cirkuleras inuti skrivaren för att motverka igentorkning.

Miljövänlig

Epsons UltraChrome DG-bläck har tilldelats en ECO PASSPORT-certifiering från OEKO-TEX®¹

      

AnaJet Ricoh tygskrivare (DTG printers - Direct to Garment)

AnaJet designar, tillverkar och supporterar de snabbaste och tåligaste direct-to-garmentskrivarna på marknaden. AnaJet har blivit uppköpta av Ricoh och är ett fristående dotterbolag.

mPower i-serien DTG

Industriell kvalitet och snabbhet

AnaJet mPower i-serieskrivare är de snabbaste och tåligaste en-bordsskrivarna på marknaden. De skriver den högsta bildkvaliteten på många olika sorters tyg, speciellt på 100% bomull eller t-shirts med mycket bomull. Kombinerat med AnaJets egen RIP-programvara, AnaRIP, är mPower en lättanvänd och lättunderhållen industriell DTG-skrivare.

 

 • Hastighet
 • Tillförlitlighet
 • Enkelhet
 • Liten
 • Industriell prestanda

Utvecklad teknologi

mPower i-serien är utvecklad och byggd för att skriva på textil. Tåliga skrivhuvuden från Ricoh i rostfritt stål och en patenterad Closed Loop Ink Delivery System ger en exakt och konsistent funktion.

Det nästintill lufttäta systemet för bläckdistributionen kombinerad med återcirkulationen av det vita bläcket och ett enkelt rengöringsprogram som startas med bara en knapptryckning reducerar risken för att bläck ska fastna i skrivmunstyckena och ge randiga utskrifter. Den snabbaste enbords DTG-skrivaren, mPower mP10i, kan skriva en typisk 12"x10" grafik på ca 20 sekunder. mP5i gör det på ca 40 sekunder.

 

 • Tåliga industriella skrivhuvuden
 • Automatiserade underhållsrutiner
 • Snabbare och effektivare bläckdistribution
 • Enkel AnaRIP programvara
 • Plug-n-Print direkt från lagringsmedia - med förhandsgranskning
 • Mångsidig för att användas i olika sammanhang (folieeffekter, kepsar, canvas, trä, metall mm)

Kontakta mig för mer information/demo!

Jag vill också få ert nyhetsbrev som jag kan avprenumerera när som helst.

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

Videos:

Polyprint produktpresentation

mPower Commercial

mPower Prints in 16 sec