Ny färgetikettskrivare LX500e

Ny färgetikettskrivare LX500e

Absurd Ideas AB introducerar Primeras nya färgetikettskrivare LX500e på den svenska marknaden.

Den nya skrivaren finns i två varianter: standardversionen LX500e och versionen med inbyggd cutter LX500ec.

Nya funktioner är bl a snabbare utskrifter, inbyggd sax (tillval) och förbättrad utskriftskvalitet.

Primera Technology, Inc., som är en av världens ledande tillverkare av specialskrivare, har nu lanserat den nya färgetikettskrivaren LX500e genom Absurd Ideas AB – Primeras enda auktoriserade partner i Sverige.

LX500e är Primeras nyaste och billigaste skrivare för färgetiketter och ”taggar”. Hög utskriftshastighet och en inbyggd sax av giljotinmodell (tillval) ger användarna tillgång till en snabb och enkel etikettproduktion i färg för korta serier.

”Uppstartsföretag och andra småföretagare inser snabbt att deras etiketter måste se professionella ut. Med LX500e kan de producera etiketter som ser lika bra ut, eller till och med ännu bättre, än de som finns på de stora välkända produkterna” säger Mark D. Strobel, Primeras vice president of sales and marketing. ”Med mer än två och en halv gånger högre utskriftshastighet och bättre utskriftskvalitet än den tidigare modellen är LX500e ett naturligt val för alla verksamheter som behöver producera riktigt snygga fyrfärgsetiketter on-demand”

Typiska tillämpningar är t ex produktetiketter för kaffe, öl, vin, konfektyr, bakat, kött, ost och hundratals med andra delikatesser, specerier och andra produkter. LX500ec med inbyggd sax, kan klippa papperet vilket gör den idealisk för att producera namnbrickor för besökare, konferens- och mötesdeltagare mm. LX500e är också lämplig för att producera etiketter för sk private labelling, testproduktioner, marknadstester, förproduktioner osv.

Drivrutiner för Windows 7/8/10 samt programvarorna Bartender Ultralite och NiceLabel SE följer med för enkel design av etiketter med streckkoder, QR-koder osv. De flesta grafiska designprogram för Windows kan användas för att designa och skriva ut etiketter. En Mac-drivrutin är just nu under utveckling och kommer snart finnas tillgänglig.

Etiketter finns i ett stort antal standardstorlekar och material.

2016-05-10 14:40