God Jul med Willefonden!

God Jul med Willefonden!

Absurd Ideas har beslutat att bli en företagsvän med Willefonden i stället för att skicka mängder med julkort och julklappar.

Willefonden är en ideel fond för barn med odiagnosticerade hjärnsjukdomar.

 

Passa på att läs mer om Willefonden, dessa arbete och mål på www.willefonden.se, här kan du även själv passa på och göra en god gärning och stödja fonden.

Saxat från hemsidan:

Barnen hade  ingen diagnos

Att veta att fler familjer ska drabbas som vi gjort, att läkarna inte hittar vad som är fel och att i värsta fall barnet dör i en sjukdom som ingen vet vad det är för någon och att ingen kan hjälpa barnen att få leva, har lett till att vi känner att vi måste  göra något för att hjälpa dessa barn, föräldrar och självklart syskon.

      När våra barn levde besökte vi läkare världen över och ibland skickades enbart prover, men ingen kunde rädda barnen. När barnen blev för sjuka eftersom de hade en degenerativ hjärnsjukdom och till slut inte kunde resa skickades enbart prover istället runt till specialister.Trots att läkarna hade tre syskon att leta fel på kunde de inte hitta något som förklarade deras svåra sjukdom. Wille dog 16 år gammal, Emma blev 6 år och Hugo 10 år.

 

2014-12-23 07:28